اکنون می‌توانید گفت‌وگوهای خصوصی خود در چت‌جی‌پی‌تی را با پین قفل کنید

lifehacker.com

انتشار در منبع: انتشار در سایت ما:

مقاله اصلی · English

اگر گفت‌وگوهای شخصی‌ای با چت‌جی‌پی‌تی دارید که نمی‌خواهید دیگران آن‌ها را ببینند، اکنون می‌توانید با افزودن یک لایه امنیتی دیگر، از این مکالمات محافظت کنید. قابلیت جدید گفت‌وگوهای قفل‌شده (Locked Chats) به شما امکان می‌دهد مکالمات حساس را پشت یک پین چهاررقمی برای حساب کاربری یا، در تلفن همراه، پشت احراز هویت بیومتریک پنهان کنید. به این ترتیب، افرادی که به دستگاه یا صفحه‌نمایش شما دسترسی دارند، نمی‌توانند این گفت‌وگوها را بخوانند.

گفت‌وگوهای قفل‌شده برخلاف چت‌های موقت، که به‌طور پیش‌فرض ذخیره نمی‌شوند، در تاریخچه حساب شما باقی می‌مانند؛ بنابراین، هر زمان بخواهید می‌توانید دوباره به آن‌ها مراجعه کنید یا ادامه‌شان دهید. بااین‌حال، پس از قفل‌شدن، این مکالمات از تاریخچه معمولی گفت‌وگوها، چت‌های سنجاق‌شده و نتایج جست‌وجوی عادی پنهان می‌شوند. برای دسترسی به آن‌ها باید به بخش Projects > Locked chats بروید و پین خود یا روش بازکردن قفل دستگاه، مانند Face ID یا Touch ID، را وارد کنید.

چگونه گفت‌وگوهای چت‌جی‌پی‌تی را قفل کنیم؟

برای قفل‌کردن یک گفت‌وگو برای نخستین بار، مکالمه موجودی را که می‌خواهید خصوصی نگه دارید باز کنید و وارد منوی گزینه‌های آن شوید. سپس گزینه Lock chat > Lock chat را انتخاب کنید و پین حساب خود را بسازید یا وارد کنید. با این کار، مکالمه به بخش پروژه گفت‌وگوهای قفل‌شده منتقل می‌شود.

می‌توانید همین مراحل را برای هر یک از گفت‌وگوهای قبلی خود تکرار کنید. همچنین، این امکان وجود دارد که از ابتدا یک گفت‌وگوی قفل‌شده بسازید: به بخش Projects > Locked Chats بروید، پین یا روش احراز هویت خود را وارد کنید و با نوشتن یک پیام، گفت‌وگوی جدیدی را آغاز کنید. پس از پایان کار، گزینه Lock now را انتخاب کنید تا دسترسی به گفت‌وگوهای قفل‌شده پایان یابد و این بخش از نوار کناری پنهان شود.

اگر هنوز برای حساب خود پین تعیین نکرده‌اید، هنگام نخستین تلاش برای قفل‌کردن یک گفت‌وگو، از شما خواسته می‌شود این کار را انجام دهید. گزینه Create a PIN را انتخاب کنید، کد چهاررقمی خود را وارد کنید و برای تأیید، آن را دوباره بنویسید. همچنین می‌توانید احراز هویت بیومتریک را از تنظیمات Account PIN فعال کنید. توجه داشته باشید که اگر در هر زمانی پین حساب خود را بازنشانی کنید، تمام گفت‌وگوهای قفل‌شده برای همیشه حذف می‌شوند و امکان بازیابی آن‌ها وجود نخواهد داشت.

قابلیت گفت‌وگوهای قفل‌شده در طرح‌های رایگان (Free)، Go، Plus، Pro، Business، Enterprise و Edu چت‌جی‌پی‌تی، هم در اپلیکیشن‌های موبایل و هم در نسخه دسکتاپ، در دسترس است. این قابلیت برای نسخه چت‌جی‌پی‌تی ویژه خدمات سلامت (ChatGPT for Healthcare) ارائه نشده است.

این قابلیت محدودیت‌های دیگری نیز دارد. برای مثال، نمی‌توان گفت‌وگوهای موقت، بایگانی‌شده یا گروهی را قفل کرد. همچنین، قفل‌کردن مکالماتی که پیوند اشتراک‌گذاری دارند، به وظایف زمان‌بندی‌شده و در حال اجرا در پس‌زمینه یا به ضبط جلسات نیز امکان‌پذیر نیست. به گفته OpenAI، این قابلیت به‌تدریج در اختیار کاربران قرار می‌گیرد و ممکن است هنوز برای همه فعال نشده باشد.

گفت‌وگوهای قفل‌شده رمزگذاری نشده‌اند

اگرچه قفل‌کردن گفت‌وگوها لایه‌ای از حریم خصوصی به نحوه نمایش مکالمات روی دستگاه شما اضافه می‌کند، به این معنا نیست که این گفت‌وگوها اکنون رمزگذاری شده‌اند یا از ذخیره‌شدن و استفاده OpenAI از آن‌ها مصون هستند. همان‌طور که در صفحه راهنمای پشتیبانی توضیح داده شده است، گفت‌وگوهای قفل‌شده نه از رمزگذاری سرتاسری برخوردارند و نه در یک مخزن جداگانه و رمزگذاری‌شده نگهداری می‌شوند.

قفل‌کردن یک مکالمه همچنین بر سایر تنظیمات حریم خصوصی تأثیری نمی‌گذارد؛ از جمله گزینه Improve the model for everyone که می‌توان آن را از مسیر Settings > Data controls غیرفعال کرد. این قابلیت نیز اطلاعاتی را که چت‌جی‌پی‌تی از قبل درباره شما می‌داند، حذف نمی‌کند.