اوپنایآی برای محافظت از گفتوگوهای خصوصی در چتجیپیتی، قابلیت قفل چت را اضافه کرد

اوپنایآی روز ۲۰ اکتبر اعلام کرد قابلیت «قفل چت» را به چتجیپیتی اضافه کرده است؛ قابلیتی که به کاربران امکان میدهد گفتوگوهای حساس خود را پنهان کنند.
اوپنایآی توضیح داد: «قابلیت قفل چت مانع از آن میشود که هنگام اشتراکگذاری صفحه چتجیپیتی با دیگران یا استفاده از دستگاهی مشترک، گفتوگوهای حساس در معرض دید قرار بگیرند.» با افزایش استفاده شخصی از چتجیپیتی، از جمله برای بیان دغدغههای خصوصی، به نظر میرسد این شرکت تدابیر حفاظتی مربوط به حریم خصوصی را تقویت کرده است.
پس از قفل کردن یک گفتوگو، آن گفتوگو از فهرست عادی تاریخچه چت، فهرست گفتوگوهای سنجاقشده و نتایج جستوجو حذف میشود و به بخش «گفتوگوهای قفلشده» انتقال مییابد. اگر قابلیت حافظه فعال باشد، حافظهای جداگانه برای گفتوگوهای قفلشده در نظر گرفته میشود. اطلاعاتی که پس از قفل کردن گفتوگو وارد میشوند، در حافظه مربوط به گفتوگوهای عادی ثبت نخواهند شد.
برای باز کردن یک گفتوگوی قفلشده، باید قفل آن را با وارد کردن رمز شناسایی شخصی چهاررقمی (PIN) باز کرد یا در دستگاههای همراه از تشخیص چهره یا اثر انگشت استفاده کرد. برخلاف گفتوگوهای موقت که در تاریخچه چت باقی نمیمانند، گفتوگوهای قفلشده را میتوان در هر زمان دوباره باز کرد.
با این حال، قفل کردن گفتوگو فقط میتواند دسترسی دیگران به آن را هنگام استفاده مشترک از صفحه چتجیپیتی محدود کند و تغییری در نحوه ذخیرهسازی و پردازش اطلاعات آن ایجاد نمیکند. اوپنایآی اعلام کرده است که قفل کردن گفتوگو به معنای استفاده از رمزگذاری سرتاسری نیست و فضای ذخیرهسازی رمزگذاریشده جداگانهای نیز برای آن فراهم نمیشود. مدت نگهداری گفتوگوها و تنظیمات مربوط به استفاده از آنها برای آموزش مدل نیز بدون تغییر باقی میماند. همچنین، اطلاعاتی که چتجیپیتی پیش از قفل شدن گفتوگو به خاطر سپرده است، حذف نمیشوند.
این شرکت بهویژه تأکید کرده است که اگر رمز شناسایی شخصی (PIN) حساب چتجیپیتی را دوباره تنظیم کنید، تمام گفتوگوهای قفلشده برای همیشه حذف خواهند شد و تیم پشتیبانی مشتریان اوپنایآی نیز نمیتواند محتوای حذفشده را بازیابی کند.
قابلیت قفل چت از ۲۰ اکتبر ۲۰۲۶ بهتدریج برای کاربران طرحهای رایگان (Free)، گو (Go)، پلاس (Plus)، پرو (Pro)، بیزنس (Business)، انترپرایز (Enterprise) و ادو (Edu) عرضه میشود.
