چتجیپیتی امکان قفلکردن گفتگوها با پین را اضافه میکند، اما حریم خصوصی همچنان محدودیتهایی دارد

اوپنایآی بهتدریج قابلیت قفلکردن گفتگوها را به چتجیپیتی اضافه میکند. این امکان به کاربران اجازه میدهد مکالمات انتخابی خود را از تاریخچه معمول گفتگوها، فهرست گفتگوهای سنجاقشده و نتایج جستوجو پنهان کنند. برای دسترسی دوباره به این مکالمات، واردکردن رمز پین الزامی است.
به گزارش وبسایت انگجت، این قابلیت با هدف محافظت بیشتر از گفتگوهای حساس کاربران ارائه شده است.
قابلیت قفلکردن گفتگوها در چتجیپیتی چگونه کار میکند؟
برای بازکردن گفتگوهای خصوصی، کاربران باید یک رمز پین چهاررقمی وارد کنند. در دستگاههای مجهز به سیستمعامل iOS و اندروید، امکان استفاده از روشهای احراز هویت زیستسنجی، مانند فیسآیدی (Face ID)، نیز وجود دارد. گفتگوهای قفلشده در بخشی جداگانه با عنوان «گفتگوهای قفلشده» (Locked Chats) نگهداری میشوند.
هدف اصلی این قابلیت، محافظت از مکالمات در موقعیتهایی است که کاربران نمیخواهند دیگران به محتوای آنها دسترسی داشته باشند؛ برای مثال، هنگام استفاده از تلفن در مکانهای عمومی یا زمانی که گوشی خود را در اختیار فرد دیگری قرار میدهند.
این قابلیت چه چیزهایی را تغییر نمیدهد؟
قفلکردن گفتگوها به معنای استفاده از رمزنگاری سرتاسری نیست. این قابلیت همچنین تنظیمات مربوط به استفاده از مکالمات برای آموزش مدلهای هوش مصنوعی یا مدتزمان نگهداری دادهها توسط اوپنایآی را تغییر نمیدهد. افزون بر این، قفلکردن گفتگوها تعهدات قانونی این شرکت را از بین نمیبرد؛ از جمله در مواردی که درخواستهایی از سوی کارفرما مطرح میشود یا قانون، ارائه اطلاعات را الزامی میکند.
اگر کاربر رمز پین خود را بازنشانی کند، تمام گفتگوهای قفلشده و فایلهایی که در بخش مربوطه بارگذاری شدهاند، حذف خواهند شد. حتی پشتیبانی اوپنایآی نیز قادر به بازیابی آنها نخواهد بود.
دسترسی به قابلیت جدید
اوپنایآی این قابلیت را بهصورت تدریجی عرضه میکند؛ بنابراین ممکن است گزینه قفلکردن گفتگوها هنوز در حساب برخی کاربران نمایش داده نشود. این امکان برای کاربران طرح رایگان و همچنین مشترکان طرحهای گو (Go)، پلاس (Plus) و پرو (Pro) ارائه خواهد شد.
در دستگاههای اندرویدی و iOS، امکان استفاده از گفتگوهای قفلشده در حالت صوتی نیز وجود دارد. بااینحال، این قابلیت از گفتگوهای انجامشده در کدکس (Codex) محافظت نمیکند.
