قابلیت قفلکردن چتها در ChatGPT؛ پنهانسازی مکالمات حساس با رمز عبور

شرکت OpenAI اعلام کرده است که کاربران ChatGPT میتوانند مکالمات خود را قفل کنند تا گفتوگوهای خصوصی یا حساسشان از فهرست معمول تاریخچه چتها، مکالمات سنجاقشده و نتایج جستوجوی استاندارد پنهان بماند.
کاربران میتوانند برای محافظت از چتهای قفلشده، یک رمز چهاررقمی تعیین کنند یا از روشهای احراز هویت دستگاه خود، مانند Face ID، Touch ID یا روش معمول بازکردن قفل دستگاه، استفاده کنند.
OpenAI اعلام کرد: «این قابلیت میتواند به پنهان ماندن مکالمات حساس کمک کند؛ بهویژه زمانی که صفحهنمایش خود را با دیگران به اشتراک میگذارید یا از دستگاهی مشترک استفاده میکنید.»
کاربران هر زمان که نیاز داشته باشند، میتوانند دوباره به چتهای قفلشده دسترسی پیدا کنند. این قابلیت با چتهای موقت ChatGPT تفاوت دارد؛ چتهای موقت در تاریخچه مکالمات نمایش داده نمیشوند.
OpenAI تأکید کرده است که قفلکردن یک چت، رمزنگاری سرتاسری را فعال نمیکند و فضای ذخیرهسازی جداگانه و رمزگذاریشدهای نیز ایجاد نمیکند. این قابلیت همچنین مدتزمان نگهداری مکالمات توسط OpenAI را تغییر نمیدهد، بر تنظیم «بهبود مدل برای همه» (Improve the model for everyone) تأثیری نمیگذارد و اطلاعاتی را که ChatGPT پیش از قفلشدن مکالمه به خاطر سپرده است، حذف نمیکند. افزون بر این، قفلکردن چت بر سیاستهای مربوط به فضای کاری، الزامات ایمنی یا تعهدات قانونی و مقرراتی قابل اجرا اولویت ندارد و آنها را تغییر نمیدهد.
OpenAI همچنین هشدار داده است که بازنشانی رمز حساب، تمام چتها، فایلها و محتوای دیگری را که با رمز قبلی محافظت شدهاند، برای همیشه حذف میکند.
قابلیت قفلکردن چتها در طرحهای رایگان (Free)، Go، Plus، Pro، Business، Enterprise و Edu در دسترس است.
