بازنشانی رمز PIN، همه گفتوگوهای قفلشده جدید ChatGPT را پاک میکند
شرکت OpenAI قابلیت قفلکردن گفتوگوها را به ChatGPT اضافه کرده است. کاربران با تعیین یک رمز چهاررقمی میتوانند از مکالمات خصوصی خود محافظت کنند.
بااینحال، اگر کاربری رمز فراموششده خود را بازنشانی کند، تمام گفتوگوهای قفلشده، فایلها و اطلاعات حافظه مرتبط با آنها پاک میشوند و امکان بازیابی آنها وجود ندارد.
پشتیبانی OpenAI و مدیران فضای کاری نمیتوانند محتوای حذفشده را بازیابی کنند
طبق توضیحات منتشرشده در صفحه راهنمای OpenAI، صرف فراموشکردن رمز PIN باعث حذف اطلاعات نمیشود؛ این بازنشانی رمز است که محتوای محافظتشده را پاک میکند.
این شرکت اعلام کرده است که بازنشانی رمز، «تمام گفتوگوهای قفلشده را برای همیشه حذف میکند». اطلاعات ذخیرهشده در حافظه و فایلهایی که تنها با رمز قبلی محافظت میشدند نیز از بین میروند. این فرایند برگشتپذیر نیست و تیم پشتیبانی OpenAI هم نمیتواند اطلاعات حذفشده را بازیابی کند.
هیچ نسخه پشتیبان مدیریتی نیز برای این اطلاعات وجود ندارد. مدیر فضای کاری نمیتواند رمز PIN کاربر را تغییر دهد یا بهجای او گفتوگویی را که قفل شده است باز کند.

در پلتفرم انطباق OpenAI برای فضاهای کاری ChatGPT Enterprise و Edu، گفتوگوهای قفلشده همچنان در گزارشهای پیام قابل مشاهدهاند. ازآنجاکه رمز PIN به حساب OpenAI کاربر متصل است، نه به فضای کاری، افرادی که دو حساب دارند، دو رمز جداگانه خواهند داشت.
تغییر رمز با بازنشانی آن تفاوت دارد. هر فردی که رمز قبلی را بداند، میتواند رمز جدیدی تعیین کند و همه گفتوگوهای خود را حفظ کند.
برای تغییر رمز، همچنان به رمز فعلی نیاز است؛ حتی اگر Face ID یا Touch ID روی دستگاه فعال باشد. اگر کاربر رمز را بیش از حد مجاز اشتباه وارد کند، دسترسی به ChatGPT تا پایان دوره انتظار برای تلاش مجدد مسدود میشود.
گفتوگوهای پنهان از رمزگذاری سرتاسری برخوردار نیستند
گفتوگوهای قفلشده در بخشی با عنوان «Locked chats» در قسمت «Projects» قرار میگیرند.
برای دسترسی به این مکالمات پنهان، کاربران باید رمز PIN را وارد کنند یا در گوشیهایی که از این قابلیتها پشتیبانی میکنند، از Face ID، Touch ID یا روش بازکردن قفل دستگاه استفاده کنند. OpenAI پیشنهاد کرده است که کاربران از این قابلیت برای برنامهریزی غافلگیریها یا زمانی که گوشی خود را در اختیار یکی از اعضای خانواده یا دوستانشان میگذارند، استفاده کنند.
گفتوگوهای موقت در تاریخچه ذخیره نمیشوند، اما گفتوگوهای قفلشده در تاریخچه باقی میمانند. پس از احراز هویت، کاربران میتوانند هر زمان که بخواهند دوباره به این مکالمات دسترسی پیدا کنند.
گفتوگوهای قفلشده از حافظهای جداگانه برخوردارند. پیامهای جدید در یک گفتوگوی قفلشده میتوانند اطلاعات حافظهای را تغییر دهند که فقط میان گفتوگوهای قفلشده به اشتراک گذاشته میشود.
به این ترتیب، اطلاعات جدید وارد گفتوگوهای معمولی نمیشوند.
OpenAI اعلام کرده است که قفلکردن یک مکالمه، رمزگذاری سرتاسری یا یک مخزن جداگانه با رمزگذاری مستقل ایجاد نمیکند.
این قابلیت تنظیم «Improve the model for everyone» را تغییر نمیدهد و مدت نگهداری گفتوگوها توسط OpenAI نیز همانند قبل باقی میماند.
همچنین، قفلکردن گفتوگو باعث حذف اطلاعاتی نمیشود که ChatGPT پیش از قفلشدن آن در حافظه خود ذخیره کرده است.
به گفته OpenAI، گفتوگوهای قفلشده نیز ممکن است برای کاربرانی که حسابشان مشمول نمایش تبلیغات است، حاوی تبلیغ باشند. وبسایت Cryptopolitan پیشتر گزارش داده بود که این شرکت قصد دارد در همین ماه، همزمان با تولید تصاویر در ChatGPT، نمایش تبلیغات را آزمایش کند.
قابلیت قفلکردن گفتوگوها در طرحهای ChatGPT Free، Go، Plus، Pro، Business، Enterprise و Edu در دسترس است؛ اما ChatGPT for Healthcare از این قابلیت پشتیبانی نمیکند.
امکان قفلکردن گفتوگوهای موقت، بایگانیشده یا گروهی وجود ندارد. همچنین، گفتوگوهایی که از طریق پیوند اشتراکی آغاز شدهاند، مکالمات مربوط به وظایف زمانبندیشده، گفتوگوهای مرتبط با ضبط جلسات و مکالمات Codex را نمیتوان قفل کرد.
ازآنجاکه این قابلیت بهتدریج برای کاربران فعال میشود، ممکن است گزینه قفلکردن گفتوگو هنوز در همه حسابها در دسترس نباشد.
